Varje dag serveras flera rätter, varav minst ett alternativ är växtbaserat. Salladsbord efter säsong, hårt bröd och mjölk/vatten ingår i alla måltider.
Dagens gröna Rotfruktspytt med ugnsbakade rödbetor
Tisdag 16 apr
Dagens rätt Kökets gröna val - pasta
Dagens gröna Pasta med ost- och broccolisås
Onsdag 17 apr
Dagens rätt Fiskpanett med kall örtsås och potatismos
Dagens gröna Vegoschnitzel med kryddsmör och potatismos
Torsdag 18 apr
Dagens rätt Morotssoppa samt mannagrynspudding med hemkokt sylt
Fredag 19 apr
Dagens rätt Kycklinggryta tikka masala med mangoyoghurt och bulgur
Dagens gröna Kikärts tikka masala med mangoyoghurt och bulgur
Gott idag och i framtiden
Varje dag serveras flera rätter, varav minst ett alternativ är växtbaserat. Salladsbord efter säsong, hårt bröd och mjölk/vatten ingår i alla måltider.